fredag 2 oktober 2009

ÄNTLIGEN FREDAG...

Sova stod först på dagens program efter "natt-skiftet", vart inte så många timmar idag, vaknade redan vid 12 och kunde inte somna om....så det var lika bra att pallra sig upp...Hann träffa gubben en stund innan han for iväg till sitt jobb. Sen drog jag igång med den obligatoriska Fredags-proceduren med städ, lika tråkigt varje gång -men också lika skönt när det väl är klart:).


*********************************

Fick sedan göra en "utryckning" till Nettan och barnen för att aggera chaufför och barnvakt åt Emil. Tim ramlade för några dagar sedan och slog i ansiktet, han vart lite svälld om läppen och klagade över att det gjorde ont. Igår kväll fick han feber och vart jättesvälld i munnen och hade så ont. Idag fick dom tid hos tandläkaren, han hade en stor var-blåsa som dom stack hål på, stackars liten....Men nu har han fått penicillin så snart är han nog pigg och glad som vanligt igen.
Sen vart det hämtmat från pizzerian idag...skönt att slippa laga mat:).
Lugn kväll framför Tv:n med Dobbidoo och Skavlan....nu har John Blund haft sömnpulver i mina ögon tror jag...så sängen nästa blir det nog nu...I morgon väntar shoppingtur till Borlänge med ungarna + min kusin och hennes dotter, så det är bäst att vila nu:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar