onsdag 17 juni 2009

SEMESTER!!!


Jo men visst, den kom till slut - den härliga, sköna.............semestern!!!
sov halva dagen efter sista natt-skiftet....vaknade sedan och konstaterade att solen sken, så en bra början vart det i allafall. Var upp på stan´och inhandlade lite mera blommor idag, som jag planerat i lite krukor utomhus. Fint vart det. Köpte bl.a. 2 margariter dekorerade med en liten midsommarstång, som jag placerade på grindstolparna. så nu gäller det ju bara att komma ihåg att vattna också.....eller så kan det ju gå så att det blir förskräckligt mycket regn så dom dör av den orsaken.....Vad som helst brukar kunna ske med blommor i min ägo:).
**************************
Så kom stora dottern med barnbarnet Tim och hälsade på en stund. Dom hade med sig fikabröd,så vi satte oss ute i solen och hade en god fikastund. Sedan sprang Tim omkring i trädgården och lekte och serverade oss "kaffe" ur leksaksservisen och jagade hunden:) - full fart som vanligt på den killen:).
***************************
När dom skulle gå hem följde vi med och tog en skapligt lång promenad med hunden, kunde ju behövas efter allt gott fikabröd:). Lite trött nu...blir nog en rätt tidig kväller idag tror jag, för i mogon väntar städning och handling inför midsommarfesten vi ska ha på Fredag. Hoppas även kunna göra en liten midsommarstång och kanske hämta ett par björkar till ingången - precis som vi gjorde varje år då jag var liten:).....
Vi har inte firat midsommar här hemma på minst 10 år - vi brukar alltid fara iväg med husvagnen - men i år kom vi på att det kunde vara kul att vara på hemmaplanen någon gång också, vi har ju faktiskt ett fint midsommar-firande även här i stan vid Västanfors hembygdsgård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar