måndag 15 juni 2009

DEN REGNINGA HELGEN....

Ovanstående bild kan ju sammanfatta helgen bra:). Regn,regn, regn.....
Fy f-n vad trist - nu vill jag ha sommar!!!!
För att förvilla sig lite....och glömma bort det trista vädret, lite grann i allafall...Åkte vi iväg till Åsby handelsträdgård i Hallstahammar. Där är det mysigt att gå runt och titta, massor av växter av alla de slag - både för inomhus- och utomhusbruk. En jätte mysig avdelning med hemartiklar mycket i lantlig stil och ett café med mycket godsaker.
Handlade plantor till våra utekrukor - för nu ska det väl åtminstone inte bli mera frost? Ja, vem vet, jag hoppas inte det i allafall.....Så dom ska jag planera nu någon dag om det blir lite bättre väder - och göra lite midsommarfint:).

Vid fikaavdelningen fanns många smaskiga grejor:), vem kan hoppa över det? Ja inte jag i allafall:).

*********************


Sedan fortsatte vi mot Västerås. Siktade in oss på Ikea. Oj, vad mycket bilar det var där! Inte bara vi som tyckte denna dag passade bra för att kika runt i affärer:).
Hittade lite lådor som jag tänkte ha i förvaringsutrymmet under sittplatserna i husvagnen och lägga kläder i, är så bökigt att ha kläderna i väskor - man river runt och hittar aldrig det man ska ha....För garderoben är ju inte så så stor att man får plats med allt där i.
Köpte även några små flätade vita korgar som oxå ska vara i husvagnen där man kan stoppa lite småsaker i.

Avslutade med köttbullar i gräddsås:). Gott. Hade tänkt äta kotlettraden med bea och pommes som dom har där - för den är så god, men den var tyvärr slut så vi fick nöja oss med köttbullarna då och dom är ju också helt ok.

Ja, så vart i allafall Söndagen rätt trevlig trots regn och rusk....Shopping är ju ett utmärkt sätt att glömma hur det ser ut utanför:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar