söndag 13 september 2009

SYTT OCH MÖBLERAT...

Idag har jag knappt varit utanför dörren...Sov för det första till klockan var 10! Det händer inte ofta...vart alldels förskräckt då jag tittde på klockan. Men vi var uppe sent igår, kom på att vi skulle titta på "Vi hade i allfall tur med vädret":) när klockan var halv tolv i natt. Den har vi nog sett 100 gånger snart:), men vi tröttnar aldrig:) - knäppa familjen....vi känner väl igen oss en hel del från våra egna husvagnsbravader:).

När vi väl kommit upp och fått i oss lite frukost satte jag igång med att sy fodralen Fridas kuddar...dom vart lite roligare med knallrosa mjukistyg...Räckte även till att klippa till en duk till runda bordet vid sängen. kommer nog bli bra när det blir annan färg på väggarna, det blåa ser så kallt ut och är dessutom ganska mörk....



När jag sytt klart kom Linn och sa att hon ville möblera om på sitt rum...Så då började vi med det...och det tog större delen av dagen...hon vart i allfall nöjd med resultatet...Så nu är det både om-möblerat och städat och fint....vi får väl se hur länge det varar:).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar