fredag 28 augusti 2009

EMIL?

Frågade Nettan idag om dom hade bestämt sig för namn på den lille...dom har ju funderat i ett par dar nu....EMIL ligger högst upp på listan i övrigt fanns Leo, Hugo och Alfons som alternativ.
Dom skulle nog bestämma sig slutligt idag sa hon - så förmodligen är det lilla EMIL som snusar på mammas mage här nedanför:).Återstår att se om han lever upp till det namnet när han blir lite större:). Då får mamma och pappa och alla vi andra fullt upp att hålla reda på honom:).
Men man måste ju inte heta Emil för att vara busig, storebror Tim är rätt duktig på det han också....så vem vet lilla Emil kanske blir lugnet själv:).
BUS-TIM:)


Ska bli mycket spännande att se vad Tim säger när bebisen kommer hem i morgon. Han hade sett honom på kort igår som pappa hade tagit med mobilen, på ett kort skrek bebisen - då hade han Tim också börjat gråta. Men det blir säkert bra. Kan inte minnas några speciella bekymmer från när mina barn var små och fick syskon. Lite omvälvande sådär på en gång förstås och det kan man ju förstå, från att ha varit själv och alltid i centrum finns det plötsligt en till som tar plats....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar