torsdag 7 maj 2009



Oj, redan Onsdag igen...


Har hunnit jobba två nätter efter helgen och har nu en kvar - sedan ledig en vecka - SKÖNT.


Valborgsfirandet ägde rum i Falun. Tog in på Lugnets camping, med utsikt över hoppbackarna:).

Lugnt och skönt var det där, ej så mycket folk, vilket betyder att man slipper köa för att gå på toa eller duscha....och det är skönt...


Åkte till gruvan för Valborgsfirande. Mycket folk var det där. Kom dit vid halv nio - ingen eld ännu - och var var den förresten? Jo, där låg några granar i en liten hög:).


Uppträdande av en manskör som förmodligen sjöng vårsånger - men ljudet var så dåligt så vi hörde ingenting:).


Vi väntade och väntade och frös....Klockan blev 10, ingen eld ännu. Tillslut tröttnade vi och gick därifrån:), precis då vi startade bilen såg vi att brasan hade tänts - men nej, vi gick inte tillbaka.


Första Maj styrde vi kosan mot Rättvik där det var marknad. Där var mycket folk och mycket stånd:). Inhandlade lite strumpor, tröjor, godis, munkar.......och lite annat smått och gott.


Hunden var oxå med....han fick rätt mycket uppmärksamhet:) Många komplimanger och klappar vart det - men så fanns det oxå dom som beklagade sig och såg skitsura ut:-Måste man ta med sig hunden på marknaden, -Stackars hund o.s.v. Ja, vi ville ha våran hund med och han vill vara med oss. Ingen nöd gick det på honom heller....det blir ju att man får ta extra hänsyn till honom när man är ute så där, ta pauser för vila och dryck o.s.v. - och det lär ju knappas inte störa någon annan än oss själva.


På Lördagen besökte vi ett stort loppis inne i Falun. Tycker det är mysigt att gå och kika runt, det finns verkligen allt på såna ställen och alltid hittar man nå´t man behöver - eller åtminstone tror sig behöva:). Men jag handlade faktsikt ingenting. Ungarna köpte datorspel och en stor cigarrlåda fylld med "pogs", någon sorts spelpoletter som var populärt bland ungarna på 90-talet. Gubben köpte en rörtång och några böcker.

Kvällen tillbringades framför tv:n och Robinson - med lite gott vin och tilltugg.


Så kom söndagen och det vart dags att åka hemåt igen, efter en skön helg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar